Petrescu închide City Grill din Orhideea şi America House

Autor: Cristina Roşca 30.01.2013

Dragoş Petrescu, unul dintre cei mai importanţi antreprenori din domeniul restaurantelor, va închide în primul trimestru din acest an uni­tăţile City Grill din Carrefour Orhideea şi din clădirea de birouri America House din zona Piaţa Victoriei.

Această decizie arată cât de dificil este să operezi pe această piaţă volatilă, unde costurile sunt cu greu ţinu­te sub control şi unde puterea de cumpărare are o influenţă majoră. El va deschide însă alte două restaurante în centrul vechi al Capitalei pe strada Gabroveni şi respectiv în clădirea Planorama din cartierul Colentina.

"Am decis închiderea localurilor din Carrefour Orhideea şi din clădirea de birouri America House deoarece erau singurele din grup care nu produceau nimic, care nu erau pe profit. Le-am lăsat o vreme să func­ţioneze să vedem dacă situaţia ia o altă turnură, însă nu s-a întâmplat acest lucru", spune Petrescu.

Cele două restaurante erau amplasate în unele dintre cele mai bune zone din Capitală din punctul de vedere al traficului pietonal.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro