Nemat, Deutsche Telekom: Integrarea Cosmote şi Romtelecom depinde de discuţiile cu Guvernul României

Autor: Adrian Seceleanu 25.02.2013

Integrarea operaţiunilor companiilor Cosmote şi Romtelecom este un proces al cărui progres depinde de discuţiile pe care acţionarii, grupurile OTE şi Deutsche Telekom, le poartă cu Guvernul României, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Barcelona, răspunzând unei întrebări, Claudia Nemat, managerul care a preluat în octombrie 2011 conducerea operaţiunilor din Europa ale Deutsche Telekom.

“Pe pieţe precum Croaţia, Ungaria sau Germania avem deja experienţe foarte bune cu ceea ce noi numit conceptul <<One Company>> (n. red. - o singură companie). Iar acest concept presupune combinarea eforturilor din telefonia fixă şi cea mobilă. Din feedback-ul pe care l-am primit de la clienţi, acest lucru este cerut în special de utilizatorii din mediul de business. Cu Romtelecom şi Cosmote România, desigur, vom continua discuţiile cu Guvernul României pentru a face tot ceea ce este necesar pentru a ne apropia de acest concept, <<One Company>>, un lucru care este solicitat de clienţi”, a declarat Nemat.

Întrebată care ar putea fi durata acestui proces de integrare, Nemat a spus că acest lucru depinde de discuţiile cu Guvernul României, fără a oferi alte detalii.