Dacia lansează două noi modele la Geneva

Autor: Bogdan Alecu 04.03.2013

 

 



 

Dacia, în plină campanie de refacere a gamei, va aduce mâine două noi modele în cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul Logan break şi versiunea facelift a SUV-ului Duster. Miza celor două noi modele reprezintă exporturi cumulate de peste două miliarde de euro şi recucerirea peţei europene.

Detalii oficiale despre noile modele nu au fost comunicate de către companie, dar reprezentanţa din Germania a comunicat faptul că marca autohtonă pregă­teşte două premiere europene.

„Vom avea un model nou în acest an“, a spus Mihai Bordeanu, directorul de marketing al Dacia, dar care nu a precizat ce model va lansa constructorul autohton. Dacia a avut în ultimii ani două strategii de lansare a unor noi modele, cele anunţate, cum au fost Duster şi Lodgy, şi cele neanunţate, cum a fost Sandero în 2008, când numele şi primele imagini ale maşinii s-au comunicat doar în ziua lansării.

„Aici vorbim de un mix de strategii, e o alternanţă. Mizăm pe construirea unui moment în primul caz, atunci când anunţăm puţin câte puţin sau venim cu o surpriză, venim cu un «boom». Acum am optat pentru cel de-al doilea model strategic. În momentul actual acesta serveşte mai mult scopului“, a spus Bordeanu.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro