Abonament telecom care vizează aproximativ 3 milioane de români

Autor: Andreea Anghel 21.04.2013

Orange România, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă a lansat un nou abonament, Fluture 12, care vizează cei aproximativ 3 milioane de tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani din România ( potrivit datelor Institutului Naţional de Statisctică), a informat compania printr-un comunicat de presă.

Abonamentul Fluture 12, care costă 12 euro cuprinde 300 MB internet pe mobil, 150 de minute sau mesaje naţionale, 3000 de minute în reţea , acces nelimitat la mesaje scrise în reţea, precum şi pe Yahoo!, Facebook şi în Portalul Orange pe mobil şi bonus aplicaţia Libon, care le permite clienţilor să comunice gratuit prin mesaje şi apeluri la calitate HD cu alţi utilizatori ai aplicaţiei, ca de exemplu prieteni, colegi sau rude.

Aplicaţia este disponibilă pentru sistemele de operare iOS şi Android gratuit şi poate fi descărcată din App Store şi Google Play, iar traficul de internet în cadrul aplicaţiei este nelimitat prin abonamentul Fluture 12 din oferta Orange Young.

Libon include şi un serviciu de mesagerie vocală, prin care clienţii pot vizualiza pe ecranul telefonului toate mesajele primite şi pot alege ordinea în care să le asculte.Mesajele vocale primite sunt stocate timp de 30 de zile.

Dacă folosesc toate minutele, mesajele sau traficul inclus în abonament, clienţii au posibilitatea de a reîncărca abonamentul şi de a activa una dintre opţiunile disponibile clienţilor PrePay. Pentru mai multe detalii despre ofertele pentru tineri, atât pentru cei acre îşi fac un abonament sau pentru cei care cumpără o cartelă prepay Orange a creat website-ul orangeyoung.ro.

Orange România are ca principali competitori pe piaţa locală, grupul britanic Vodafone şi compania Cosmote.