Tarom introduce din acest weekend cursele directe de la Iaşi spre Bologna, Torino şi Londra

Autor: Ioan Dornescu 26.04.2013

Compania aeriană Tarom începe sâmbătă operarea curselor directe de la Iaşi spre Bologna, Torino şi Londra, la preţuri de la 114 euro, 112 euro, respectiv 164 euro, cu toate taxele incluse.

Tarifele sunt valabile pentru un zbor dus-întors, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro, precizează Tarom, într-un comunicat.

Compania asigură catering şi băuturi la bord, precum şi transportul gratuit al bagajelor. Pasagerii clasei economic pot transporta un bagaj de cală în limita a 23 de kg, iar pasagerii clasei business au incluse în preţul biletului maximum 3 bagaje de câte 23 de kg. În plus, toţi pasagerii pot transporta gratuit şi un bagaj de mână de maximum 10 kg, arată compania.

"Tarom a început un susţinut proces de adaptare a produsului său la necesităţile segmentelor de trafic regionale. Deschiderea unui centru operaţional Tarom la Iaşi vine ca răspuns la cererea de piaţă din această zonă a României, oferind noi oportunităţi de conectare cu oraşe importante ale Europe. Zborurile se bucură de succes, rezervările fiind în continuă creştere pe aceste rute", a declarat în comunicat Sorin Georgescu, director de proiect în cadrul companiei.

Compania deţinută de Ministerul Transporturilor vizează o creştere a numărului de pasageri transportaţi cu 100.000 pe an, de la 2,3 milioane în acest an la 2,6 milioane în 2016, şi o majorare a gradului de încărcare a aeronavelor, de la 68% în acest an la 75% în 2016, potrivit planului de management al conducerii selectate în urma unui proces de recrutare.