Allianz-Ţiriac l-a promovat pe Cristian Ionescu director general adjunct

Autor: Adrian Dumitrache 10.05.2013

Cristian Ionescu este de luna aceasta noul director de operaţiuni al Allianz-Ţiriac, având atribuţii de coordonare a ariilor operaţionale ale companiei, respectiv diviziile daune, tehnologia informaţiei (IT) şi operaţiunile de tip back-office privind managementul poliţelor. El a fost anterior director financiar al asigurătorului, funcţie care va fi preluată de Liliana Ştefenel.

Ionescu lucrează în cadrul Allianz-Ţiriac din anul 2001 şi a preluat funcţia de director de operaţiuni de la Daniela Grigore. Timp de mai mult de 10 ani, până în anul 2011, Ionescu a condus Divizia Control Financiar, pentru ca, în intervalul 2011-2013, să ocupe funcţia de director economic financiar. Ştefenel lucrează în domeniul asigurărilor din anul 1998, exclusiv în cadrul Allianz-Ţiriac, în aria financiar-contabilitate. Ionescu va deţine, de asemenea, şi funcţia de director general adjunct în cadrul Allianz-Ţiriac.

Ca urmare a acestor schimbări, din luna mai componenţa Consiliului Director al Allianz-Ţiriac Asigurări include pe Remi Vrignaud - director general, Virgil Şoncutean - director vânzări şi distribuţie, Cristian Ionescu - director operaţiuni, Liliana Ştefenel - director economic financiar şi Aurel Badea - director tehnic subscrieri asigurări generale, asigurări de viaţă şi sănătate, precum activităţi de reasigurare. Parte a grupului financiar Allianz (Germania), Allianz-Ţiriac este al treilea asigurător local după nivelul primelor subscrise în 2012.