Transportatorul Natuzzi: Şase-şapte camioane cu mobilă pleacă zilnic din fabrica din Baia Mare

Autor: Bogdan Alecu 06.06.2013
Grupul italian Transmec, cu activităţi pe piaţa transportului de marfă şi în logistică, care are clienţi precum IKEA, Natuzzi sau Michelin, a avut anul trecut afaceri de 40 de milioane de euro în România, din care 23 mil. euro din transporturi şi 17 mil. euro din expediţii de grupaje (transport de bunuri pentru mai multe companii).
 
„Pentru anul acesta estimăm să atingem un nivel de 45 de milioane de euro în România“, a declarat pentru ZF Massimo Montecchi, managing director al Transmec Group, companie care a demarat activitatea pe piaţa locală în 2007.
 
Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro
 
Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 07.06.2013
 
ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Burse, Retail, Agricultură, Energie şi altele). Detalii despre abonarea la ZF Corporate: Alexandru Matei (Tel fix. 0318.256.286 Tel. mobil. 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau  stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maxim o oră.