VIDEO ZF Live. Răzvan Cazacu, fondator al firmei de construcţii HoneyWood: Ridicarea unei case din lemn se face într-o singură zi. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de marţi, 11 iunie

Autor: Octavian Calei 11.06.2013

Ridicarea unei case din lemn se face într-o singură zi, în condiţiile în care aceasta este prefabricată a spus Răzvan Cazacu, fondator al firmei de construcţii HoneyWood, prezent la emisiunea de business ZF Live de marţi, 11 iunie, transmisă de luni până vineri de la ora 10:00 pe live.zf.ro.

“Ridicarea unei case din lemn se face într-o singură zi. Turnarea fundaţiei durează două săptămâni iar după 30 de zile este şi finisată”, a spus Răzvan Cazacu, fondatorul firmei de construcţii Honey Wood care anul trecut a făcut 1,7 mil. euro din case de lemn construite.

La construirea unei case din lemn lucrează echipe specializate de câte patru oameni pentru fiecare fază: ridicare, dulgherie şi finisări.

“O casă din lemn nu diferă mult ca preţ faţă de una din cărămidă. Diferenţa o fac finisajele, instalaţiile termice, ferestrele, învelitoarea. O casă din lemn costă cu tot cu fundaţie, în jur de 300 de euro”, a mai spus Cazacu.

 

Urmăriţi şi alte subiecte pe live.zf.ro