VIDEO ZF Live. Roxana Bălcescu, CMB TRAVEL: În România nu ştii care este concurenţa şi nu te lupţi întotdeauna cu aceleaşi arme. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 1 iulie

Autor: Octavian Calei 01.07.2013

„În România nu ştii care este concurenţa şi nu te lupţi întotdeauna cu aceleaşi arme, indiferent cât de bun eşti”, a spus Roxana Bălcescu, coproprietar al agenţiei de turism şi evenimente CMB TRAVEL la emisiunea de business ZF Live de luni, 1 iulie, transmisă de luni până vineri de la ora 10:00 pe live.zf.ro.

„În România ne este mai greu decât în străinătate pentru că România fucţionează după alte criterii. În Occident, concurenţa este cea reală”, a spus Roxana Bălcescu.

Roxana Bălcescu, administratoare a CMB Travel, o afacere de familie de 5 milioane de euro în 2012, e spus că ar putea obţine cu uşurinţă aceeaşi cifră de afaceri într-o piaţă din Occident, cum ar fi Franţa sau Spania.

CMB Travel este o agenţie de turism şi evenimente înfiinţată în 1998 şi are peste 30 de angajaţi.

Cel mai scump pachet de vacanţă personalizat vândut de către agenţie a fost în valoare de 120.000 de euro, în Mauritius, pentru 9 persoane, fără transport.

Urmăriţi şi alte subiecte pe live.zf.ro