Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seară, într-un accident rutier pe DN 6

Autori: Oana Mitu , Andreea Unturica 02.08.2013

Boxerul Leonard Doroftei a fost implicat, vineri seară, într-un accident rutier pe DN 6, în judeţul Mehedinţi, şoferul autoutilitarei care a lovit maşina pe care o conducea pugilistul fugind de la locul accidentului, la ora transmiterii acestei ştiri fiind căutat de poliţişti.



Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mehedinţi, subcomiarul Nicolae Lohon, accidentul s-a petrecut în jurul orei 19:10, pe DN 6, în apropierea viaductului Bahna dintre Drobeta Turnu Severin şi Orşova, Leonard Doroftei fiind cel care a sunat la 112, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform aceleiaşi surse, boxerul a anunţat că, în timp ce se deplasa pe DN 6, maşina pe care o conducea a fost lovită de o autoutilitară, în impact oglinda retrovizoare, dar şi parbrizul maşinii lui Leonard Doroftei fiind sparte. Acesta a mai spus că cioburile parbrizului spart l-au rănit la mână.

La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă, dar sportivul nu a avut nevoie să fie transportat la spital.

Leonard Doroftei le-a spus poliţiştilor că şoferul autoutilitarei care l-a agăţat în trafic nu a oprit, ci şi-a continuat drumul.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii de la Serviciul Rutier au format mai multe filtre în încercarea de a-l depista pe şoferul care a fugit de la locul accidentului.

Potrivit poliţiştilor, când va fi găsit, acestuia i se va reţine permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile şi va fi cercetat pentru părăsirea locului accidentului.