Celine Dion îşi scoate la vânzare casa din Florida pentru 72,5 milioane de dolari

Autor: Octavian Calei 23.08.2013

Cântăreaţa Celine Dion şi-a scos la vânzare casa din Florida pentru suma de 72,5 milioane de dolari, informează Wall Street Journal.

Casa este construită într-un stil originar din Bahamas pe un teren de 2,3 hectare şi are o suprafaţă de aproape 900 de metri pătraţi, cu cinci camere şi cinci băi, o sufragerie cu tavane arcuite, o terasă, o cameră media, lift şi o aripă pentru oaspeţi. Dormitorul principal are un spaţiu amenajat special pentru un dulap cu rafturi automatizate pentru haine şi un carusel pentru încălţăminte. Locuinţa este înconjurată de o terasă cu două punţi, una cu un şemineu şi alta cu o cadă cu hidromasaj.

Pe proprietatea cântăreţei se află şi o casă pentru oaspeţi cu opt dormitoare, un teren de tenis şi un simulator de golf, o piscină, o plajă, un loc de odihnă şi o cameră pentru masaj.

Proprietatea are trei piscine, una lângă Oceanul Atlantic, şi două bazine care comunică între ele, fiind amenajate ca parc de distracţii, cu două tobogane.

Terenul are o deschidere de peste 120 de metri la ocean şi două garaje: unul pentru patru maşini şi altul pentru trei maşini.

Celine Dion a cumpărat împreună cu soţul ei, René Angélil, o parte din teren prin firma proprie din Canada, Renlec Management, în 2005 cu 12,5 milioane de dolari şi ulterior proprietatea alăturată, în 2008, cu 7 milioane de dolari. Cuplul a demolat casa de pe prima proprietate, construind-o pe cea din prezent.

Brokerul care administrează tranzacţia, Joseph Montanaro, de la Sotheby’s International Realty Quebec, a declarat că Celine Dion vinde proprietatea pentru că petrece mai mult timp în Las Vegas, unde are un contract cu Caesars Palace până în 2019.