Dedeman: 38 mil. euro în trei magazine de la începutul anului

Autor: Cristi Moga 25.08.2013

Retailerul de bricolaj Dedeman, deţinut de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl din Bacău, continuă deschiderile de magazine „pe bandă rulantă“ şi a ajuns deja la investiţii de 38 mil. euro în acest an în trei unităţi noi, în condiţiile în care principalii competitori aşteaptă vremuri mai bune pentru a se extinde.

Dedeman deschide vineri, la Piteşti, un magazin de 14 mil. euro, după ce compania a dus în acest an reţeaua de bricolaj şi în Galaţi şi Miercurea-Ciuc. Băcăuanii au decis să meargă la Piteşti în ciuda faptului că oraşul este în prezent bine acoperit de reţelele de bricolaj, ţinând cont că Praktiker, Bricostore, BauMax, OBI şi Mr. Bricolage au de mai mulţi ani magazine în oraş. Faptul că judeţul Argeş a fost anul trecut pe poziţia a şasea în topul construcţiei de locuinţe, cu peste 1.800 de unităţi livrate, a contat în luarea acestei decizii.

Până la finalul anului Dedeman va mai deschide magazine la Târgu-Mureş şi în Comăneşti, oraş în care unitatea nouă va înlocui vechiul magazin de mici dimensiuni.

Dedeman a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 541 de milioane de euro şi un profit net de 58 mil. euro, fiind cel mai mare jucător din piaţa de bricolaj.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.08.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.