Investiţie de 1,7 mil. lei pentru modernizarea unei baze sportive din Oradea

Ziarul Financiar 29.08.2013

Primăria Oradea are în derulare o investiţie în valoare de 1,7 mil. lei (aproximativ 400.000 de euro) pentru amenajarea unor vestiare, realizarea unei clădiri administrative, şi a unei construcţii destinate alimentaţiei publice, la baza sportivă Ioşia. Totodată, terenurile existente aici au fost suplimentate cu încă patru terenuri de tenis, iar până în prezent 80% din lucrări au fost finalizate.

Totodată, au fost finalizate lucrările de modernizarea a saunei, a vestiarelor şi a bazinului destinat recuperării sportivilor la sala sporturilor Antonio Alexe. La sala sporturilor din Oradea se execută lucrări de demontare şi montare a tablourilor metalice pentru circuitele de alimentare pompe, circuitele de alimentare generală şi sistemul de comandă, precum şi reparaţii la instalaţia de irigare a spaţiului verde.

În ceea ce priveşte tribunele din interiorul sălii, una dintre acestea are deja scaunele uzate schimbate, urmând ca cealaltă parte a tribunei să fie gata săptămâna viitoare. De asemenea, în perioada următoare se va achiziţiona şi monta tabela electronică.