Un distribuitor de băuturi a investit 2 milioane de euro într-o grădiniţă

Autor: Corina Mirea 07.09.2013

Cristian şi Roxana Stoiculescu au început în urmă cu doi ani să contureze planul pentru construcţia unei grădiniţe - Kids Palace, amplasată în zona Berceni din Capitală -, iar între timp cei doi au investit 2 mil. de euro în această afacere pentru reali­za­rea unei clădiri cu patru etaje, 10 săli de curs cu 150 de locuri, o cantină cu bu­că­tarie aflată la subsol şi un loc de joacă exterior.

În prima săptămână de la deschidere în cadrul grădiniţei au fost realizate 40 de înscrieri, iar Cristian Stoiculescu estimează că în următoarele două luni cererile vor depăşi gradul de ocupare de 100%.

„Am avut ocazia de a sta de vorbă cu mai mulţi părinţi la evenimentele la care participam prin prisma businessului pe care îl am şi majoritatea erau nemulţumiţi de serviciile pres­tate în general de grădiniţele private. Nu am auzit spunân­du-se prea multe lucruri pozitive şi ne-am gândit, pentru că tot trebuia să o dăm şi pe cea mică la grădiniţă, să facem noi ceva aşa cum ne dorim pentru copilul nostru. De­si­gur, m-am gândit să fie şi ceva care să genereze câştig“, declară Cristian Stoiculescu, 37 de ani, business development executive în cadrul Stuff Distribution International, companie impor­ta­toare de băuturi, printre care şi berea Salitos. Importatorul a avut anul trecut afaceri de 1,2 mil. de euro şi pierderi de peste 400.000 de euro, conform datelor de la Ministerul de Finanţe.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.09.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.