Magazinul Unirea vine cu cinema şi patinoar pe acoperiş

Autor: Cristina Roşca 17.09.2013

Familia Adamescu, cu afaceri în asigurări, imobiliare şi hoteluri, are în plan construcţia unui cinematograf şi a unui patinoar pe acoperiş la magazinul Unirea Shopping Center din centrul Capitalei, deschiderea unui restaurant cu stele Michelin, a unor magazine de lux la hotelul de cinci stele Inter­con­tinental şi dublarea suprafeţei centrului comercial Unirea din Braşov.

Valoarea cumulată a investiţiilor în aceste proiecte depăşeşte 55 mil. euro, potrivit estimărilor preşedintelui şi CEO al Unirea Shopping Center Carmen Adamescu.

„Mereu căutăm spaţii noi pentru a le închiria (la Unirea Shopping Center Bucureşti, n.red.) şi le şi găsim deşi nu avem cum să ne extindem în afara structurii actual existente. Vom da drumul şantierului pentru a avea acces de la metrou direct la magazin şi astfel vom crea 1.500 de metri pătraţi de magazine“, spune ea.

Cea mai mare sumă va fi investită la Braşov, unde suprafaţa construită este de 40.000 mp, din care jumătate suprafaţă închiriabilă. Planurile companiei vizează creşterea suprafe­ţei construite la peste 100.000 mp. Proiectul urmează a fi pornit în 2014 şi va fi finalizat după un an şi jumătate. Compania Unirea Shopping Center, care operează proiectele din Bucu­reşti şi Braşov, a avut afaceri de 18,5 mil. euro anul trecut.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.09.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.