Ovidiu Ghiman este noul şef pe business al Cosmote şi Romtelecom

Autor: Adrian Seceleanu 18.09.2013

Ovidiu Ghiman, 36 de ani, managerul care a orchestrat în ultimii patru ani eforturile Romtelecom de a stopa hemoragia de clienţi pe telefonia fixă şi de a recupera pe segmentul rezidenţial decalajul faţă de RCS&RDS pe pieţele de servicii de televiziune şi internet, va fi numit săptămâna viitoare, după o şedinţă a consiliului de ad­minis­traţie, în funcţia de di­rector comercial busi­ness al Cos­mote şi Rom­telecom, au declarat pentru ZF mai multe surse de pe piaţă.

„Ovidiu Ghiman va deveni director comercial pe segmentul business pentru România şi îl va înlocui pe Mihai Tudor, directorul comercial business al Romtele­com, care va părăsi com­pania“, potrivit sursei citate.

Prin această numire, Ghiman, care înainte de Rom­te­le­com a lucrat la RCS&RDS, devine cel mai puternic manager român din echipa de conducere a gru­pului Cosmote / Rom­telecom, cu un rulaj anual de peste un miliard de euro.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.09.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.