VIDEO ZF LIVE. Directorul unui restaurant McDonald's România are pe mână 1 milion de euro. În cât timp un proaspăt angajat poate ajunge manager şi ce i se oferă în această funcţie

Autor: Cătălina Butan 24.09.2013

Un angajat al McDonald’s poate ajunge director de restaurant între doi şi patru ani după ce parcuge un program de training de circa 2.000 de ore de cursuri practice şi teoretice, a spus la ZF Live, Daniel Boaje, director general al McDonaldăs Romania.

 

 



Un angajat al McDonald’s poate ajunge director de restaurant între doi şi patru ani după ce parcuge un program de training de circa 2.000 de ore de cursuri practice şi teoretice, a spus la ZF Live, Daniel Boaje, director general al McDonald`s Romania.

Un manager de restaurant McDonald`s are în subordine o echipă de 60 de angajaţi şi gestionează în medie venituri de peste un milion de euro a mai spus Boaje la ZF Live.

Salariile managerilor de restaurant sunt confidenţiale şi variază în funcţie de responsabilităţile acestora, a spus Boaje.

“Nu există plafon maxim al salariilor managerilor de restaurant. Este un pachet salarial care este corelat cu responsabilitea pe care o are un manager. Plecând obiectivele sale se ajustează şi pachetul de beneficii”, a spus Boaje.

Boaje a spus la ZF Live că salariul unui angajat la McDonald`s începe de la 1.000 de lei.