Copos bate la uşile clienţilor Ana IMEP. Afacerile sunt la jumătate faţă de 2008

Autor: Mirabela Tiron 25.09.2013
Omul de afaceri a fost recent în Slovenia, unde se află fabricile Gorenje, unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice din Europa şi unul dintre clienţii fabricii Ana IMEP din Piteşti.
 
Fabrica de motoare electrice Ana IMEP din Piteşti, deţinută de omul de afaceri George Copos, a finalizat primele şase luni din acest an cu o cifră de afaceri de  31,2 milioane de lei (7 milioane de euro), în scădere cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, potrivit oficialilor companiei.
 
„Managementul Ana IMEP face toate eforturile pentru îmbunătăţirea situaţiei şi recuperarea scăderii“, au transmis repre­zentanţii companiei.
 
George Copos şi executivii de la Ana IMEP fac vizite la clienţii fabricii pentru a discuta perspectivele pentru trimestrul patru din acest an şi pentru anul 2014, recent omul de afaceri ajungând chiar în Slovenia, potrivit oficialilor companiei. În Slovenia se află produ­cătorul de electrocasnice Go­renje, cu afaceri de peste 1,2 mld. euro anual, unul dintre clienţii companiei Ana Imep.
 
Fabrica lui Copos din Piteşti pro­duce motoare electrice pentru maşini de spălat, printre clienţi numărându-se alături de Gorenje şi Fagor din Spania, dar şi Vestel din Turcia şi Rusia şi Indesit în Italia. Tot la Ana IMEP se produc motoare electrice pentru uscătoare şi hote, dar şi pentru anumite echipamente auto  (sistemul de ştergătoare).