Familia Adamescu redeschide anul viitor hotelul Rex din Mamaia după investiţii de 3,5 mil. euro. Bugetul de renovare a fost peste aşteptări

Autor: Mirabela Tiron 08.10.2013
Familia Adamescu a investit 3,5 milioane de euro în renovarea hotelului de cinci stele Rex din Mamaia, care este închis din 2011, după ce la unitatea hotelieră a avut loc un incendiu. Carmen Adamescu spune că va încerca să deschidă hotelul anul viitor şi că va mai investi în modernizarea hotelului încă 5 milioane de euro.
 
„Hotelul Rex este în curs de renovare şi curând voi începe selec­tarea unui constructor cu experienţă în lucrări mai speciale. Hotelul se va deschide la 1 mai, când se deschide oficial sezonul şi va funcţiona, sper, tot anul, inclusiv în extrasezon. Voi face tot posibilul să îl deschid în acest sezon (cel din 2014 - n. red.)“, a spus Carmen Adamescu, proprietara hotelului.
 
Urmează lucrările de amenajare
 
Hotelul de cinci stele Rex din staţiunea Mamaia, controlat de familia Adamescu, a fost închis în 2011 pentru realizarea unor reparaţii capitale după incendiul care a avut loc în februarie în acel an.