Argo duce Decathlon în Sibiu Shopping City şi mută mai mulţi chiriaşi pentru a le face loc francezilor şi la Suceava

Autor: Cristi Moga 24.10.2013

Fondul de investiţii Argo Real Estate, care deţine pe piaţa locală patru parcuri comerciale cu o suprafaţă închiriabilă de circa 270.000 de metri pătraţi, a ajuns la o înţelegere cu grupul francez Decathlon pentru închirierea a două spaţii în proiectele companiei din Sibiu şi Suceava.

Francezii sunt în prezent cel mai mare retailer de articole sportive, având 11 magazine şi o cifră de afaceri de 43,7 milioane de euro anul trecut, iar Argo speră că prin atragerea Decathlon în proiectele companiei va reuşi să crească traficul şi pentru alţi chiriaşi.

„Cel de-al 12-lea magazin Decathlon din România va fi deschis în Shopping City Sibiu către finalul acestui an. Referitor la Shopping City Suceava, pentru a acomoda aici magazinul Decathlon vor fi necesare relocări ale unor chiriaşi şi reconfigurarea unor spaţii, lucrări care vor fi de durata”, a declarat Graham Kilbane, COO al Argo.

Decathlon mai deţine în prezent un magazin în proiectele dezvoltate de Argo după ce a cumpărat un teren în cadrul proiectului ERA Iaşi pe care în 2010 a fost deschis un magazin de 3.300 mp.

Noile magazine Decathlon vor avea suprafeţe de 2.600 mp, cel din Sibiu, respectiv 1.600 mp la Suceava.