VIDEO ZF Live Special. “Direcţia tehnologiilor de cloud este una din cele mai promiţătoare într-o carieră în IT”. O discuţie cu Ciprian Jighici, Genisoft şi Marius Filipaş, Microsoft România

Autor: Cătălina Butan 12.11.2013

“Cloud-ul a generat o anume teamă în rândul persoanelor angajate în departamente de IT că impactul va fi unul similar cu robotozarea industrială şi anume că adoptarea pe scară largă a tehnologiilor de cloud va duce la desfiinţarea job-urilor în IT. Eu cred că acest lucru este departe de adevăr. Va duce la o transformare pe alocuri radicală şi vor fi unii care nu se vor putea adapta la aceste modificări. Direcţia tehnologiilor cloud este cea mai promiţătoare într-o carieră în IT”, a spus Ciprian Jichici, General Manager Genisoft în ediţia specială ZF Live din data de 6 noiembrie. 

Această sesiune a emisiunii ZF Live l-a avut ca invitat şi pe Marius Filipaş, Server & Tools Business Group Lead, Microsoft România.

Ziarul Financiar Live a transmis în cadrul unei ediţii speciale de la Summitul Microsoft 2013, eveniment desfăşurat în Bucureşti, în zilele 6-7 noiembrie, la care au participat peste 1.200 de persoane, 36 de parteneri Microsoft şi 45 de experţi în IT.