Un apropiat al lui Schumacher spune că starea pilotului "s-a ameliorat uşor"

Autor: Luminita Turcu 07.01.2014

Starea de sănătate a pilotului german Michael Schumacher "s-a ameliorat uşor", a anunţat, luni, un apropiat al septuplului campion mondial al Formula 1, informează AFP.

Potrivit medicilor de la spitalul din Grenoble, starea lui Schumacher arată "uşoare semne de îmbunătăţire", a precizat acest apropiat pentru agenţia Sid, adăugând că totuşi starea pilotului este critică.

Tot luni, spitalul din Grenoble anunţase că starea de sănătate a germanului Michael Schumacher este considerată tot "stabilă", dar "critică" de către echipa medicală.

"Starea clinică a lui Michael Schumacher este stabilă şi el este sub tratament. Totuşi, echipa medicală continuă să aprecieze că situaţia sa este critică. Apropiaţii pacientului ne solicită să nu oferim detalii despre tratamentul lui, iar din această cauză nu intenţionăm să susţinem o nouă conferinţă de presă, nici să difuzăm vreun comunicat scris în viitorul apropiat", se arată în comunicat dat publicităţii la opt zile după accidentul fostului pilot.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori.