Valentin Mircea, fost vice-preşedinte al Consiliului Concurenţei, revine în avocatură

Autor: Andrei Cîrchelan 20.01.2014

Avocatul Valentin Mircea, care a ocupat timp de cinci ani, până în octombrie 2013, postul de vice-preşedinte al Consiliului Concurenţei, revine în avocatură ca Senior Partner în cadrul firmei Mircea şi Asociaţii.

Mircea are o experienţă de 15 ani în dreptul afacerilor şi este specializat în ariile de practică legate de sectoarele concurenţă, telecomunicaţii, media şi energie, precum şi reglementări în retail şi în sectorul farmaceutic.

„Vom lucra cu un număr restrâns de clienţi, astfel încât să ne putem dedica tot timpul şi energia găsirii de soluţii care nu doar să protejeze afacerea clientului de probleme dar să o facă şi mai eficientă şi mai puternică pe piaţă”, a declarat avocatul.

Tot din ianuarie 2014, echipei de concurenţă Mircea şi Asociaţii i se alătură şi avocatul Radu Tufescu, ca asociat senior. În ultimii cinci ani, Tufescu a fost Senior Associate în cadrul departamentului de concurenţă al firmei Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP). Înainte de venirea la Nestor, Tufescu a fost timp de peste trei ani inspector de concurenţă principal în cadrul Consiliului Concurenţei.

Firma Mircea şi Asociaţii a fost înfiinţată în 2003.