AFI va introduce parcarea cu plată în AFI Palace Cotroceni şi va construi încă 400 de locuri

Autor: Cristina Cuncea 21.01.2014

AFI Europe vrea să introducă în acest an un sistem de plată a parcării în centrul comercial AFI Palace Cotroceni şi are în vedere extinderea cu încă 400 de locuri de parcare, pentru a rezolva problema aglomeraţiei pe perioada de iarnă şi a week-end-urilor.

„Am văzut că multe persoane utilizează parcarea, dar nu vin în centrul comercial. Multe persoane din Drumul Taberei îşi ţin maşinile în parcarea noastră iarna, de asemenea şi cei care lucrează în clădirile de birouri din apropiere. Locurile de parcare sunt pentru cei care vin să cumpere din mall“, a declarat David Hay, directorul executiv al AFI Europe România. El a menţionat că în viitor vor fi taxaţi şi cei care fac cumpărături, dar cu o sumă destul de redusă.

În acelaşi timp, Hay a arătat că planurile companiei sunt de a extinde parcarea cu încă un nivel, respectiv 400 de locuri, investiţie care ar urma să fie realizată în acest an sau anul viitor. În ceea ce priveşte mixul de chiriaşi ai centrului comercial din zona Drumul Taberei, reprezentantul AFI Europe a menţionat mutarea magazinului Sephora şi ocuparea spaţiului de către parfumeria Douglas la parterul mallului, precum şi mutarea magazinului Domo de la parter la etajul 1.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.01.2014