BM Storytellers – un punct de întâlnire care transformă poveştile în idei

Ziarul Financiar 29.01.2014

Business Magazin organizează miercuri  29 ianuarie la Hotel Epoque din Bucureşti, cu începere de la ora 17.00, prima ediţie a evenimentului  BM Storytellers.

BM Storytellers este un eveniment nou, parte a campaniei aniversare “10 ani de Business Magazin”  conceput sub forma unor întalniri cu public, câte una în fiecare lună unde povestea socio-economică a ultimilor zece ani este redată de cele mai importante personalităţi din mediul de afaceri şi nu numai, personalităţi selectate din randul celor care au ţinut coperta şi pagina revistei în cei 10 ani de la înfiinţare.

Vor fi 10 evenimente, câte unul pentru fiecare an de apariţie a Business Magazin, iar vorbitorii vor fi selectaţi din articolele din anul respectiv.

Bogdan Enoiu, Gabriel Biriş, Dragoş Petrescu şi Dan C. Mihăilescu sunt speakerii primei ediţii, dedicata primului an de aparţie a revistei. Ei vor spune povestea lor de carieră şi a afacerii pe care o conduc, cum au reuşit să fie lideri de piaţă în domeniile în care activează şi totodată, care sunt cele 10 principii de viaţă şi de business de la care nu se abat. Startul discuţiilor îl va da criticul literar Dan C. Mihăilescu, care va povesti despre transformarea societăţii româneaşti în ultimii 10 ani, făcând o retrospectivă a istoriei pozitive a ţarii.

Este nevoie de oameni care să ne inspire, de poveşti care să ne motiveze şi de curaj pentru a începe.

BM Storytellers este un loc de dezbatere a prezentului si de planificare a viitorului, un forum care da raspunsurile la intrebarile tinerilor care vor sa inceapa o afacere sau care vor sa isi depaseasca mentorii, fiind  totodata un punct de intalnire unde istoria se transforma in povesti si povestile in noi idei.

 

Despre Business Magazin

Business Magazin  este revista de business care, într-o manieră clară şi accesibilă, prezintă evenimentele cu adevărat relevante din mediul de afaceri din România şi din lume. De 8 ani evenimentele ce au impact asupra economiei şi mediului de afaceri românesc sunt reflectate cu acurateţe în analizele Business Magazin, iar premiile obţinute în aceşti ani sunt o recunoaştere a valorii brandului. Business Magazin este revista care aduce valoare la purtător.

Pentru mai multe informaţii:

Iulia CIORTAN, Public Relations Executive, Mobile: +40 728.280.650, E-mail: iulia.ciortan@m.ro