Peste 7000 de persoane s-a strâns sâmbătă la un miting al PDL

Autor: Emma Toader 08.02.2014

Peste 7000 de persoane s-a strâns sâmbătă, la această oră, la un miting al PDL, care are ca punct de plecare piaţa de lângă Ateneul Român, printre participanţi aflându-se preşedintele partidului, Vasile Blaga şi candidatul democrat-liberal la Preşedinţie, Cătălin Predoiu.

"Vrem lege, nu fărădelege, bunăstare muncită, nu pomeni electorale", a spus, în deschiderea mitingului, Cătălin Predoiu. Prim-viceprEşedintele PDL a mai spus că "USL împinge România în sărăcie, se răsteşte prin penali şi mafioţi la justiţie" şi că în "regimul Ponta-Antonescu oamenii sunt aruncaţi în stradă", denunţând "imoralitatea guvernului Ponta".

"Această bătălie este pentru România noastră şi viitorul copiilor noştri...România noastră nu înseamnă plagiatori, hoţi", a adăugat Predoiu. "Voi sunteţi gata să luptaţi pentru România noastră?", s-a adresat Predoiu participanţilor la miting. "Mesajul nostru pentru Ponta şi Antonescu este: Vă vom învinge!".

"Când oamenii mureau în Apuseni, ei chefuiau (...) Nu fac nimic, nu sunt în stare să facă nimic (...) Ăsta e cel mai cinstit guvern: un sfert în puşcărie (...) Penalii lor fac legea în Parlament pentru penalii lor (...) Să arătăm că PDL este o forţă care poate opri răul din România", a spus europarlamentarul PDL Theodor Stolojan.

La mitingul PDL participă liderii democrat-liberali Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Anca Boagiu, Monica Macovei, Theodor Stolojan.

Participanţii la miting au pancarte pe care se poate citi: "Ponta nici nu ştii cât de Năstase începi să fii!", "USL, dizolvaţi poporul şi alegeţi altul!", "Ponta joacă baschet, România la coş", "Miniştrii USL, fala puşcăriilor!", "Nu staţi deoparte. Mai suportaţi încă 3 ani?"

"Maestrul de ceremonii al mitingului este europarlamentarul PDL Traian Ungureanu.

Mitingul va continua cu un marş către Piaţa Victoriei.