Allview semnează un acord şi cu marketonline.ro

Autor: Adrian Seceleanu 11.02.2014

Compania braşoveană Visual Fan, care comercializează diferite electronice sub brandul propriu Allview, a semnat un acord în urma căruia produsele companiei vor fi disponibile şi în oferta retailerului IT&C marketonline.ro, potrivit unui anunţ al celor două companii.

„Smartphone-urile şi tabletele brandului Allview pot fi achiziţionate începând cu această lună şi din magazinul online www.marketonline.ro”, potrivit celor două companii.

Contractul semnat este parte a eforturilor retailerului de a-şi extinde portofoliul de produse, a declarat Ştefan Rădoi, director de achiziţii în cadrul MarketOnline.

Visual Fan a înregistrat o cifră de afaceri de 15 mil. euro în primele nouă luni din 2013. Compania  a semnat anul trecut parteneriate şi cu operatorii de telefonie mobilă. „În ultimul trimestru din anul precedent am semnat parteneriate şi cu Vodafone şi RCS&RDS, pe lângă cele cu Cosmote şi Orange, astfel că acum avem contracte cu toţi jucătorii de pe piaţă. Acestea sunt parteneriate pe care le vom dezvolta în acest an“, a declarat anterior pentru ZF Alin Nişcov, directorul de vânzări al Allview.

Compania românească produce pentru Cosmote şi tablete pe care operatorul de telefonie mobilă le vinde sub brand propriu.