Ţiriac a investit 18 mil. euro pentru a dezvolta complexul de agrement Stejarii Country Club, din care 8 mil. de euro sunt fonduri europene pentru atragerea turiştilor

Autor: Mirabela Tiron 12.02.2014
La aproape două luni de la des­chi­dere, complexul de agre­ment Stejarii Country Club, dezvoltat de omul de afaceri Ion Ţiriac în pă­durea Băneasa din nordul Ca­pitalei, în urma unei investiţii de 18 mil. euro, din care 8 mil. euro au fost bani euro­peni, a atras în jur  de 1.000 de membri adulţi şi familii cu copii. „Anticipăm că acest an va fi profitabil, acesta este targetul“, a spus Geor­ge Bako­pa­nos, grecul care a preluat în ia­nuarie con­ducerea complexului Stejarii Country Club. El nu a făcut mo­mentan pu­bli­ce date legate de cifra de afaceri bugetată sau de profit .
 
Bako­pa­nos a condus în ul­ti­mul an ope­ra­ţiunile restau­rantelor Snack Attack, după ce acestea au intrat în porto­fo­liul fon­dului de investiţii Glo­bal Eye Invest­ments. În ultimii şase ani, el a ocupat şi funcţia de ma­na­ging director al Living Well, divizia de fitness a Global Eye, fond de in­vestiţii con­dus de grecul Sony Mordechai. El are experienţă şi în industria ospitalităţii.