VIDEO ZF Live. „Anual trebuie alocat un buget de 750 de lei pentru încălţămintea copiilor”.Urmăriţi înregistrarea emisiunii de vineri, 28 februarie, cu Macrina Vendlinger, proprietarul pantofioriveseli.ro

Autor: Ştefan Stan 28.02.2014

Părinţii cheltuie în jur de 750 de lei pe încălţămintea copiilor în condiţiile în care se schimbă 3-4 perechi de pantofi pe măsură ce piciorul preşcolarilor creşte, estimează Macrina Vendlinger, proprietarul site-ului pantofioriveseli.ro.

„Un copil creşte cu 3-4 numere pe an, aşa că se pot folosi 3-4 perechi de pantofi pe an, dacă sunt de calitate. Sfatul meu: investiţi într-o pereche de încălţăminte bună, pentru că dacă investiţi în perechi de proastă calitate, sfârşiţi să cumpăraţi de mai multe ori şi plătiţi mai mult”, a declarat Vendlinger la emisiunea ZF Live de vineri, 28 februarie. 

Preţul pantofilor pentru copii este de 219 lei pe site-ul deţinut de către soţii Vendlinger.

„Calitatea costă. Suntem un site middle-market. Piaţa medie este între 70-100 de euro. Piaţa de lux trece peste 100 de euro. Părinţii trebuie să se uite în primul rând la detalii: dacă talpa este flexibilă, ce fel de piele are pantoful, dacă este sau nu rigidă, ce fel de cusături are produsul, materialul din care este făcut, lipiciul folosit”, a mai spus  Macrina Vendlinger.

Site-ul pantofioriveseli.ro, înfiinţat în 2012, a realizat venituri de 100.000 de euro anul trecut.