Mihai Daraban preia şefia interimară a Camerei de Comerţ şi Industrie până în 11 aprilie când se decide soarta lui Vlasov

Autor: Cătălina Butan 27.03.2014

Colegiul de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industria a României a aprobat împuternicirea Biroului de Conducere de a îndruma activitatea Camerei Naţionale până la data de 11 aprilie 2014, când se va vota moţiunea de cenzură de demitere a lui Mihail M. Vlasov din funcţia de Preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

Vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihai Daraban va coordona activitatea Biroului de conducere până la data de 11 aprilie 2014,  când, dacă Vlasov va fi demis, va fi ales un Preşedinte Interimar.

Mihail Vlasov, a fost dus la audieri, marţi seară, de procurorii DNA, în urma unui flagrant.  Potrivit unor surse din cadrul DNA, Vlasov a fost ridicat de procurori şi condus la sediul DNA pentru audieri, după ce a fost surprins în flagrant în timp ce primea aproximativ 200.000 de euro, bani pentru care ar fi trebuit să îşi folosească influenţa.