Proprietarii Artsani, un magazin de bricolaj din Ploieşti cu vânzări de aproape 30 mil. euro, vor să se extindă şi în alte judeţe

Autor: Cristi Moga 07.04.2014

George Ţapu şi Oleg Tătaru, proprietarii firmei Artsani Com, care cu un magazin de bricolaj şi ma­teriale de con­strucţii din Ploieşti reali­zează vânzări anuale de aproape 30 de milioane de euro, ana­li­zează extinderea în afara judeţului Pra­hova pe o piaţă din care mai mulţi jucători străini vor să plece.

„Grupul Artsani din care face parte şi maga­zinul a ajuns în aceşti ani la un nivel ridicat de know-how şi ţinteşte în viitorul apropiat la o extindere a businessului în afara graniţelor judeţului Prahova. Acest lucru nu ex­clude şi eventualitatea unei preluări, atâta timp cât întruneşte pre­tenţiile noastre financiare“, a declarat George Ţapu, mana­ging partner şi acţionar al Artsani Com.

Cei doi antreprenori au început această afacere în urmă cu 12 ani într-un spaţiu de 180 de metri pătraţi în care 15 angajaţi vindeau materiale de construcţii lângă oborul din Ploieşti.