Târgul internaţional Construct Expo: 125 de firme locale şi din ţări precum Olanda, Turcia, Italia sau Malaiezia caută contracte la Bucureşti. O analiză a pieţei construcţiilor

Autor: Andreea Neferu 07.04.2014

Târgul internaţional de tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii Construct Expo, care se va desfăşura în perioada 10-13 aprilie la centrul expoziţional Romexpo, va reuni 125 de expozanţi din ţară şi din străinătate.



„Ne dorim să arătăm că do­meniul construcţiilor a depăşit dificultăţile pro­duse de criza economică instalată la nivel mondial şi că putem vorbi de evoluţie de acum încolo“, spune Mariana Suciu, directorul general al centrului expoziţional Rom­expo, unde va avea loc târgul inter­naţional Construct Expo, în perioada 10-13 aprilie. Dacă anul trecut peste 100 de companii din ţară, dar şi din străinătate au participat la acest târg, ocupând o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, ediţia din acest an a Construct Expo va avea 125 de expozanţi din ţară şi din străinătate, care îşi vor prezenta produsele pe un spaţiu total de 8.900 de metri pătraţi.