Sodexo: Tichetele de masă electronice vor funcţiona în paralel cu cele tipărite şi vor putea fi folosite mai mult de două bonuri pe zi

Autor: Octavian Calei 16.04.2014
Tichetele de masă electronice, oferite sub forma unui card alimentat de emitenţi, vor funcţiona în paralel cu sistemul celor tipărite pe hârtie, ambele beneficiind în continuare de o impozitare cu 16%. Noutatea constă în faptul că deşi valoarea tichetelor de masă nu s-a schimbat, prin card vor putea fi folosite mai mult de două bonuri valorice pe zi, a explicat Codruţa Pîşă, directorul financiar al firmei Sodexo România, prezentă marţi, 15 aprilie, la emisiunea ZF Live.
 
„Din practica curentă am observat că se pot folosi mai mult decât 2 tichete pe zi pentru că valoarea nominală a tichetelor de masă nu este suficient de mare pentru a acoperi suma necesară pentru plata unei mese“, a spus ea.
 
Invitata ZF Live a mai precizat că este interzis prin norme a se combina valoarea de pe card cu alte sume cum ar fi cele salariale şi că nu se pot scoate bani sau adăuga la valoarea care este transmisă pe card.