Prima zi de muncă pentru Dr. Dre la Apple. "Am auzit că CEO-ul vine devreme la birou. Eu la ce oră trebuie să ajung?" VIDEO

Autor: Alex Stănică 03.06.2014

Dr. Dre, unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi din lume, a devenit  luni şi cel mai celebru angajat al Apple, după ce compania pe care a fondat-o, Beats, a fost preluată de gigantul american, printr-o tranzacţie evaluată la 3 miliarde de dolari, scrie revista Rolling Stone.

Dr. Dre, pe numele său adevărat André Romelle Young, a fost prezentat oficial ca angajat Apple luni, la San Francisco, în cadrul conferinţei Wordwide Developers Conference ( WWDC ), de către vicepreşedintele Craig Federighi.

"Hey doctore! Vorbeşti în faţa a peste 6.000 de dezvoltatori prezenţi aici la WWDC. Împreună vrem să îţi urăm bun venit la Apple", a spus Federighi.  După ce a  lăudat aplicaţiile companiei, Dre a spus: "Apropo, mă bucur că ai sunat. Am auzit că Tim ( Tim Cook - CEO-ul Apple ) vine la muncă destul de devreme. La ce oră trebuie să vin eu?"

Federighi a putut scoate mai multe de la celebrul rapper decât au facut-o alţii. Într-un interviu acordat pentru New York Times de cei doi co-fondatori ai Beats Electronics, Jimmy Iovine şi Dr. Dre, ziarul american scrie că Dre a vorbit doar o singură dată: "Acesta este visul".

Apple a anunţat joi achiziţionarea, cu 3 miliarde de dolari,  a companiei Beats Electronics, care deţine o platformă online de muzică şi produce echipamente audio, conform BBC. Cei 2 co-fondatori nu au încă posturi definite în structura Apple.