Trei avocaţi vizaţi de promovare ca partener la Clifford Chance Badea

Autor: Andrei Cîrchelan 10.07.2014
Biroul de la Bucureşti al firmei internaţionale de avocatură Clifford Chance, coordonat de avocatul Daniel Badea, a desemnat un un grup de trei counseli vizaţi de promovare în poziţia de partener.
 
„Considerăm că atât biroul de la Bucureşti, cât şi piaţa căreia ne adresăm au ajuns la acel nivel de maturitate care permite extinderea echipei de parteneri prin promovarea unor parteneri dintre counselii existenţi”, a declarat Daniel Badea.
 
Numele celor trei avocaţi nu au fost făcute publice, însă acesta este primul pas dintr-un proces intern care va avea ca rezultat prima adăugire la structura de parteneriat operată de firmă, la Bucureşti, în ultimii şapte ani.
 
În firma de 45 de avocaţi sunt în total şapte counseli, iar intenţiile de promovare vin, potrivit lui Badea, în contextul rezultatelor înregistrate în ultimii ani.
 
Procedura de promovare a unui partener global la Clifford Chance implică analizarea la nivel central a tuturor propunerilor din întreaga reţea Clifford Chance. Reţeaua are 36 de birouri în 26 de ţări şi 3.300 de avocaţi.
 
În cea mai recentă rundă de promovări, Clifford Chance a anunţat promovarea a 21 de avocaţi la nivelul de partener global, ceea ce a extins numărul total de parteneri la nivel global la 587.
 
 „Ultimii ani ne-au adus rezultate excepţionale pe toate ariile de expertiză (...) Aceste rezultate sunt, fără îndoială, meritul întregii echipe de avocaţi, foarte mulţi fiind alături de noi încă de la începuturi, din 2002”, a mai spus liderul firmei, la o lună după ce Clifford Chance a anunţat rezultate financiare record, la nivel global, pentru anul financiar încheiat în aprilie 2014.
 
La finalul lunii aprilie, încheierea anului financiar 2013-2014 pentru Clifford Chance, firma a anunţat rezultate record la nivel internaţional. Încasările au crescut cu 7% faţă de anul anterior, până la 1,6 miliarde de euro. În această sumă, Europa a avut o pondere de 37% iar Marea Britanie a contribuit cu 35%. Rezultatele Clifford Chance în România nu au fost făcute publice.