Belgienii de la Atenor încep la toamnă o investiţie de 30 mil. euro într-o clădire de birouri din Pipera

Autor: Cristi Moga 15.07.2014

Grupul belgian Atenor, care în primăvara acestui an a finalizat un prim proiect pe piaţa locală - o clădire de birouri în cadrul parcului de afaceri Hermes Business Campus din Pipera – va începe din toamnă lucrările la cel de-al doilea imobil al complexului, investitorii fiind încurajaţi de contractele de închiriere semnate în ultimele şase luni.

Atenor a investit 25 mil. euro în clădirea cu o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp, situată în apro­pierea staţiei de metrou Pipera, şi mai bine de 80% din spaţii au fost închiriate către companii precum Getin (proprietarii băncii RIB), SNC Lavalin, Luxoft, Xerox, grupul Elefant sau Ambasada Olandei.

„Vom începe lucrările la cea de-a doua etapă a proiectului Hermes Business Campus până la sfârşitul acestui an, iar finalizarea cons­­trucţiei este programată în primul tri­mestru al anului 2016. Clădirea va avea o suprafaţă închiriabilă de circa 24.000 de metri pătraţi şi va implica o investiţie de aproxi­mativ 30 mil. euro“, a declarat pentru ZF Sven Lemmes, country manager al Atenor.