Tabăra Înălţătorilor de Zmeie/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica 25.07.2014

În această vară, ING Bank România sărbătoreşte 20 de ani de când susţine oameni hotărâţi şi pasionaţi să-şi clădească visurile. Ca atare, organizează  Tabăra Înălţătorilor de Zmeie, o tabără educaţional-inspiraţională ce va avea loc între 2-3 august pe plaja de la Vadu. Este dedicată tuturor celor care doresc să-şi vadă pasiunea prinzând contur şi gata de a pune în mişcare afacerea sau proiectul la care au tot visat. Oricine se poate înscrie până pe 25 iulie pe www.kiterunners.ro la workshop-ul care te interesează cel mai mult, cele mai tari 20 de aplicaţii urmând să fie selectate pentru a lua parte la atelierul dorit. În plus, pe baza aplicaţiei şi în urma prezenţei de spirit de la atelier, câte un participant din fiecare workshop ajunge în bătălia finală din care trei înălţători de zmeie vor câştiga o „excursie educaţională” în Europa, în domeniul lor.

Deschiderea va fi realizată de către Mircea Toma care va povesti despre idei creative, jurnalism şi puterea cuvintelor. Ulterior, atelierele structurate pe 3 domenii, vor fi susţine de:

Industrii creative:

- Mădălina Andronic, co-fondator al The Awesome Project (Meşteşuguri)

- Tudor Giurgiu (Antreprenoriat cultural)

- Adelina Ivan (Fashion Design)

Eco:

- Bogdan Papuc, Directorul Asociaţiei de Eco-Turism din România (Ecoturism)

- Mihai-Toader Paşti, Project Manager efdeN (Tehnologie Eco)

- Silvia Demeter, Arhitect specializat în domeniul restaurării (Arhitectură Eco)

Societate:

- Sorin Ozon, Centrul Român pentru Jurnalism de Investigaţii (Jurnalism de Investigaţii)

- Traian Brumă, Antreprenor în educaţie (Educaţie Alternativă)

- Doru Mitrana (Antreprenoriat Social).

Tabăra va fi urmată de Primul Festival al Înălţătorilor de Zmeie şi de trei concerte susţinute de Moonlight Breakfast, Robin & The Backstabbers şi Mara. Organizatorii au pregătit cazare direct pe plajă, în corturi individuale, cu vedere la mare, cât şi transport asigurat din Mamaia.