Hotelul JW Marriott a adus un nou director de food&beverage

Autor: Mirabela Tiron 28.07.2014

Hotelul de cinci stele JW Marriott din Capitală, al doilea cel mai mare hotel de lux după numărul de camere din ţară, a adus un nou director pe segmentul de food&beverage (mâncare şi băutură), ce generează jumătate din încasările hotelului. Germanul Markus Marquardt, cu o experienţă de 16 ani în cadrul lanţului hotelier internaţional,  va  administra cele şase restaurante din cadrul hotelului şi se va ocupa de catering pentru evenimente.

El îl înlocuieşte pe grecul Stelios Tsifetakis care a ocupat această poziţie timp de doi ani.

Funcţia de food&beverage director  este unul din rolurile cheie pentru hotelul nostru – pe umerii săi atârnă responsabilitatea gestionării unei echipe de mai mult de 150 de oameni şi de generare a unei jumătăţi din încasările totale ale hotelului”, a spus Igael Porecki, directorul general al hotelului.

Markus Marquardt a mai lucrat la Panama Marriott Hotel dar şi la Mallorca Marriott Golf Resort & Spa, după care, patru ani mai târziu, a ocupat aceeaşi poziţie la Leipzig Marriott Hotel. În 2005 s‐a alăturat echipei de la Budapest Marriott Hotel.