Un manual de instrucţiuni pentru iPhone 6 scăpat pe internet confirmă zvonurile despre noul telefon Apple

Autor: Cătălina Butan 27.08.2014

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea smartphone-ului iPhone 6, programată pe 9 septembrie potrivit zvonurilor, iar un ghid de instrucţiuni dezvăluit de o sursă apropiată companiei confirmă câteva dintre zvonurile despre caracteristicile modelului, scrie gizmodo.com

Blogul francez de IT Nowhere Else a  publicat un ghid de instrucţiuni pe scurt. Documentul prezintă numele noului model “iPhone6” şi locaţia butonului de blocare/deblocare în partea laterală din stânga a dispozitivului şi nu în marginea superioară, ca la celelalte modele de iPhone.

Data la care ar urma să fie lansat smartphone-ul, 9 septembrie, potrivit zvonurilor, este de asemenea afişată pe ecran. Cu excepţia unui ecran mai mare, caracteristicile sunt asemenea celorlalte dispozitive iPhone.

Este uşor însă de a truca o astfel de fotografie în Photoshop. Bloggerii francezi de la Nowhere Else au însă un trecut curat. Anul trecut acelaşi blog a publicat un ghid similar al iPhone 5S cu câteva ore înainte de anunţul oficial. Acel ghid a indicat corect prezenţa senzorului de amprente Touch ID.