VIDEO ZF Live. Şi-a deschis o afacere în 2006 şi se îndreaptă spre afaceri de jumătate de milion de euro din şedinţe de masaj la birou. Urmăriţi înregistrarea emisiunii ZF Live de vineri, 5 septembrie, cu Alina Grozescu, Max Relax

Ziarul Financiar 06.09.2014

Alina Grozescu a făcut sport de per­for­manţă şi, în mod clasic pentru un fost sportiv, a ales să se îndrepte către Facultatea de Kinetoterapie. A lucrat ca terapeut timp de aproape doi ani, până în 2005, când s-a hotărât să intre în antreprenoriat, do­me­niu spre care tindea încă din liceu, când citea despre „reţete“ de afaceri.

Şi-a deschis propriul business în urmă cu opt ani, un furnizor de servicii de masaj pentru corporatişti şi, în prezent, Max Relax a ajuns la peste 50 de terapeuţi angajaţi în Bucureşti, dar şi în alte zece oraşe din ţară şi la afaceri anuale de aproape 400.000 de euro (potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe).

„Pentru mine este important ca într-un start-up să cunosc foarte bine încă de la început toate aspectele legate de acesta. Nu am vrut să lansez un business despre care nu ştiam nimic. Deşi am studiat kinetoterapia, înainte de a deschide afacerea m-am pregătit aproape un an, timp în care am cules informaţii şi m-am specializat în această tehnică de masaj în Grecia. Iniţial, echipa era mică, formată doar din câţiva oameni, iar uneori lucram şi eu cot la cot cu ei“, spune Alina Grozescu, 33 de ani, care în prezent urmează un program de educaţie pentru manageri oferit pe piaţa locală de şcoala de afaceri ASEBUSS.