Producătorul de tâmplărie PVC Electric Plus Bacău a investit 5 mil.euro într-o linie de fabricaţie

Autor: Cristina Cuncea 26.09.2014

Lucrările de construcţie au durat doi ani şi jumătate, iar linia are o capacitate de producţie de 700 de ferestre pe zi. În prezent, în fabrica de la Bacău sunt fabricate ferestre şi uşi, uşi de garaj şi rulouri, iar din 2015 va produce şi sticlă termoizolantă.

"Noul centru de producţie a venit ca un pas natural în evoluţia companiei, datorită creşterii cererii pentru produsele noastre", a declarat, într-un comunicat, Adrian Gârmacea, director general şi proprietarul companiei.

Compania deţine la Bacău o fabrică cu o capacitate de pro­ducţie de circa 350 de ferestre pe zi, distribuite prin intermediul a peste 300 de dealeri. În plus, compania exportă tâmplărie PVC în ţări precum Italia, Franţa, Belgia sau Germania, urmând să se extindă şi pe pieţele din Marea Britanie, Olanda şi Spania.

Electric Plus a înregistrat anul trecut afaceri de aproape 60 milioane de lei (13,6 milioane de euro), în creştere de la 43 milioane de lei (9,6 milioane de euro) în 2012 şi activează pe piaţa de tâmplărie prin brandul Barrier.