Stil de Primă Doamnă

Autor: Gabriela Ştefan 30.09.2014

 Se spune că în spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie la fel de puternică. Discrete sau din contră foarte prezente la evenimentele mondene, soţiile de preşedinţi nu au o viaţă tocmai uşoară, mai ales când sunt mai tot timpul în vizorul presei. Tocmai de aceea, doamnele încercă să aibă o apariţie impecabilă la fiecare eveniment.

În funcţie de locul unde sunt invitate, doamnele reuşesc să aibă o ţinută în concordanţă cu tema evenimentului respectiv şi să strârnească admiraţia bărbaţilor din lumea întreagă şi individia femeilor. Bineînţeles, designerii sunt încântaţi să le surpindă pe soţiile celor mai puternici preşedinţi ai lumii cu cele mai versatile piese vestimentare care sunt dorite de cele mai reprezentative fashioniste.

Am încercat să găsim nuanţa preferată de majoritatea protagonistelor acestui articol şi am ajuns la concluzia că ivory se regăseşte cu precădere în garderoba Primelor Doamne. Fie că au un deux-piece sau măcar o rochie fluidă pentru o întâlnire mai puţin formală, soţiile preşedinţilor adoră piesele vestimentare în nuanţe beige, ivory sau chiar alb.

Citiţi articolul integral pe www.one.ro