Murad ridică două blocuri cu peste 200 de apartamente în spatele Carrefour Orhideea

Autor: Cristi Moga 01.10.2014

Firma Onix Residence, parte a grupului controlat de omul de afaceri Mohamad Murad, a ridicat un bloc cu 119 aparta­mente în cadrul unui ansamblu rezidenţial dezvoltat în spatele centrului comercial Carrefour Orhideea şi a săpat fundaţia celui de-al doilea bloc din proiect a cărui finalizare este pro­gramată spre sfârşitul anului viitor.

Cele două blocuri în care au fost prevăzute 217 apartamente fac parte dintr-un proiect mai amplu format din cinci blocuri cu peste 400 de locuinţe, iar în luna august a acestui an Onix Residence a obţinut şi un credit de la Piraeus Bank pentru finan­ţarea construcţiei.

„Lucrările la primul bloc vor fi finalizate spre sfârşitul acestui an, iar în ceea ce priveşte vânzările mai avem dis­ponibile doar 11 unităţi la parter şi ultimul etaj, pentru restul apartamentelor fiind semnate antecontracte. În aceste condiţii, a fost săpată şi fundaţia celui de-al doilea bloc, a fost mutată macaraua, iar lucrările efective vor începe în curând, finalizarea construcţiei fiind programată până la finalul anului 2015 sau chiar mai repede, în funcţie de condiţiile meteo. Şi pentru acest bloc avem deja con­tractate 12 apartamente“, au declarat repre­zentanţii de vânzări ai proiectului.