De la agent la şef pe vânzări de 130 mil. €: PepsiCo România a promovat în poziţia de director de vânzări un manager care lucrează de 15 ani în companie

Autor: Dana Ciriperu 02.10.2014
Claudiu Dorcioman, un manager care lucrează de 15 ani în cadrul îmbuteliatorului local al Pepsi, a fost numit director naţional de vânzări pe divizia de băuturi în cadrul PepsiCo România, poziţie care a fost ocupată în ultimii cinci ani de Gabriel Alexandru.
 
„Începând din martie funcţia de Na­tio­nal Sales Manager Beverages Pep­si­Co România este deţinută de Claudiu Dorcioman“, au spus repre­zen­tanţii PepsiCo. Ei au confirmat şi ple­ca­rea lui Gabriel Alexandru din companie.
 
Potrivit datelor de pe site-ul reţelei de socializare de business Linkedin, Claudiu Dorcioman este absolvent al insti­tuţiei britanice de învăţământ The Open Univeristy. El şi-a înce­put cariera în compania Qua­drant Amroq Be­vereges (QAB), îmbu­teliatorul local al Pepsi, în 1999 ca agent de vânzări, avan­sând până la poziţia de director naţional de vânzări, potrivit aceleiaşi surse.