Impact va ridica peste 1.000 de apartamente pe strada Barbu Văcărescu

Autor: Cristi Moga 02.10.2014

Compania de dezvoltare imo­biliară Impact, controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, va construi un ansamblul rezidenţial cu mai mult de 1.000 de apartamente pe terenul de pe strada Barbu Văcărescu achi­zi­ţio­nat recent de la moştenitorii familiei Bra­gadiru în cadrul unei tranzacţii de 9 mil. euro.

Impact a luat o treime dintr-un teren de 7,8 hectare care până în urmă cu câţiva ani era folosit ca spaţiu de concerte sub numele Zone Arena, în această tranzacţie firma fiind asistată de avocaţii de la Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

„Locaţia oferă şi avantajul proximităţii faţă de unele zone ale Capitalei care au be­ne­ficiat de o amplă dezvoltare în ultimul timp, atât din punctul de vedere al spaţiilor de birouri, cât şi pentru zona de shopping, relaxare sau petrecere a timpului liber“, spune Lucian Mateescu, di­rectorul general al Impact, referindu-se la centrele de afaceri dezvoltate în zona pasajului Pipera, dar şi la magazinele Billa şi Kaufland, mallul Promenada sau la complexul Pescariu Sports & SPA.

În vara acestui an Impact a reluat şi dezvoltarea proiectului Greenfield din Băneasa în cadrul căruia până la sfârşitul acestui an vor fi finalizate 100 de aparta­mente, iar în 2015 este prevăzută li­vrarea a 1.000 de unităţi lo­ca­tive noi.