Nexus 6 apare în primele imagini neoficiale

Autor: Cătălin Niţu 03.10.2014

Nexus 6 este iar în lumina reflectoarelor în urma unor leak-uri. Dacă până în prezent aveam la dispoziţie doar liste de specificaţii neoficiale şi câteva menţiuni din sursele pentru următoarea variantă a sistemului de operare Android, noile informaţii vin la pachet şi cu o imagine în care se presupune a fi surprins noul dispozitiv.

Informaţia vine de pe site-ul 9to5Google şi oferă o imagine cu prototipul telefonului. Nexus 6 se zvonea a fi realizat de Motorola, iar aceste imagini aproape confirmă acest lucru, întrucât smartphone-ul cu numele de cod „Shamu” seamănă izbitor de mult cu modelele Moto X şi Moto G.

Noul leak oferă aceeaşi listă de specificaţii tehnice pe care ocunoşteam de câteva luni bune: procesor Snapdragon 805, display de 5,92” cu rezoluţie 2560 x 1440 pixeli, 3 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare intern. Aparent phablet-ul Google nu este realizat pentru a înlocui Nexus 5, existenţa lui fiind mai degrabă o completare a ofertei hardware a companiei. Astfel, Google poate oferi propria alternativă când vine vorba despre telefoane gigant, Nexus 6 devenind un rival pentru iPhone 6 Plus, Galaxy Note 4 şi alte dispozitive de acest gen.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro.