Top-modelul Angie Everhart a cerut să fie plasată sub protecţia legii falimentului

Autor: Florin Badescu 04.10.2014

Agentul de presă al vedetei americane, devenită în ultimii ani şi o actriţă de succes, a dezvăluit în emisiunea de televiziune "Extra" că Angie Everhart a acumulat datorii foarte mari cauzate de facturile medicale din perioada în care a fost tratată contra unui cancer tiroidian.

"Lupta ei recentă cu cancerul tiroidian, din care a reuşit din fericire să iasă învingătoare, a făcut-o să acumuleze datorii foarte mari cauzate de facturile medicale şi a împiedicat-o să lucreze în ultima vreme", a spus agentul de presă al vedetei.

"Acum este capabilă să lucreze din nou şi este încrezătoare că eşalonarea datoriilor (prin plasarea sub incidenţa legii falimentului, n.r.) o va ajuta să îşi revină din punct de vedere financiar", a precizat aceeaşi sursă.

Angie Everhart a suportat o intervenţie medicală împotriva cancerului tiroidian în mai 2013.

În luna aprilie, vedeta americană s-a logodit cu iubitul ei, Carl Ferro, directorul unei companii de produse dietetice.

Angie Everhart este o actriţă americană şi un fost model profesionist de succes. Şi-a început cariera lucrând ca fotomodel şi a apărut pe copertele unor reviste de modă celebre, precum Elle şi Glamour. A pozat în costum de baie pe copertele mai multor numere ale revistei Sport Illustrated şi o dată nud, pe coperta revistei Playboy.

Angie Everhart şi-a făcut debutul în film în 1993, jucând alături de Arnold Schwarzenegger în filmul de acţiune cu accente comice "Las Action Hero". De atunci, a apărut în alte lungmetraje cu priză la public precum "Jade" (1995), "Tales From the Crypt Presents: Bordello of Blood" (1996), "Denial" (1998), "Trigger Happy "(1996), "Gunblast Vodka" (2000), "Payback" (2006), "Bigfoot" (2008) şi "Take Me Home Tonight" (2011).