Profesorii de la Kennesaw State University - Atlanta, partenerul ASEBUSS: Noile direcţii în programele de Executive MBA sunt dezvoltarea competenţelor de tip „soft“ şi a celor antreprenoriale

Autor: Luciana Georgescu 13.10.2014
Dezvoltarea competenţelor de tip „soft“ şi a celor antreprenoriale pentru cei care au fon­dat afaceri, dar care caută oportunităţi de creş­tere şi dezvoltare sunt principalele direcţii în care se orientează programele de Executive MBA, atât în România, cât şi în străină­tate, a declarat la ZF Live Mike S. Salvador, Ph.D. Director, Executive Education Programs, Kennesaw State University - Atlanta, univers­itatea americană parteneră a pro­gra­mului de Executive MBA ASEBUSS Ro­mânia.
 
„Programele de EMBA sunt din ce în ce mai atractive pentru angajaţii multinaţionalelor, care vor să-şi dezvolte anumite abilităţi pentru eventuale oportunităţi de promovare şi pentru antreprenorii care au pus deja bazele unui start-up, însă vor să treacă la etapa a doua, la faza de accelerare a business-ului, unde au nevoie de abilităţi mai sofisticate, care în general nu sunt înnăscute“, a spus Salvador.
 
EMBA-ul oferit de ASEBUSS în parteneriat cu Kennesaw State University este cel mai vechi program de educaţie managerială oferit pe plan local, fiind înfiinţat în anul 1993.