Campioni în business din Moldova

Autor: Adelina Mihai 22.10.2014

Zece antreprenori din Moldova au fost premiaţi ieri pentru performanţa în afaceri la Iaşi, în cadrul proiectului „Campioni în business“, organizat de Ziarul Financiar împreună cu fondul de investiţii Enterprise Investors, BCR- cea mai mare bancă locală, firma de audit PwC şi Fundaţia Triple Helix.

Dedeman din Bacău (retail bricolaj), Köber din Neamţ (producţie vopsele), Pan­dora Prod din Focşani (tex­tile), Electric Plus din Bacău (tâm­plă­rie din PVC), Balcanic Prod din Focşani (ambalaje), Auto­nom Services din Piatra Neamţ (închirieri auto), Iu­lius Mana­ge­ment Cen­ter din Iaşi (retail), Betty Ice din Su­ceava (producţia de în­gheţată), Dodali din Galaţi (lactate) şi Suin­prod din Roman (industria cărnii) au fost premi­anţii „Campioni în business“ din Moldova anul acesta.

„Antreprenorul român este mai prudent, după ce în anii de criză a văzut că cele mai negre coşmaruri i se pot îndeplini. Criza a adus cele mai rele scenarii, mult mai rele decât şi le imaginau. Creşterea de aici încolo se va face cu o mai mare prudenţă, cu o grijă mai mare pe managementul cash-ului“, a spus Cristian Nacu, partener în cadrul fondului de investiţii cu capital de risc Enterprise Investors.