Cum arată un penthouse de 95 de milioane de dolari

Autor: GQ.ro 29.10.2014

Recent, unul dintre cele mai interesante lucruri care ne-au furat privirea au fost penthouse-urile din Bucureşti, adevărate palate urbane, cu preţuri cuprinse între 800.000 şi 2 milioane de euro. Ei bine, dacă acestea sunt atât de impresionante, încearcă numai să îţi imaginezi cum arată unul care costă de aproape 50 de ori mai mult.

Penthouse-ul din cadrul 432 Park Avenue, cea mai înaltă clădire rezidenţială din emisfera vestică, pare desprins dintr-o altă lume. Este situat în centrul Manhattan-ului la o înălţime de aproximativ 400 de metri (din totalul de 426 al clădirii), oferind o privelişte de excepţie asupra New York-ului, oraşul care nu doarme niciodată. Din păcate, locuinţa nu este destinată celor care au nevoie de spaţiu, fiind destul de înghesuită. Glumeam, desigur: penthouse-ul are nu mai puţin de 770 de metri pătraţi, iar ferestrele largi, de 3 x 3 metri, nu fac decât să îi completeze imensitatea. Are şase dormitoare, şapte băi, o bibliotecă, un design fabulos şi mobilier de cea mai înaltă calitate.

Ţi-am putea povesti la nesfârşit despre acest penthouse, însă încă ne mai place să credem că o imagine face cât o mie de cuvinte. 

Citiţi articolul integral şi vizualizaţi galeria foto pe www.gq.ro.